Alen Coliban: ‘Dacă aș fi elev, aș fi astăzi în grevă’

„Dacă aș fi elev, aș fi astăzi în grevă. Este un demers la nivel global, prin care elevii doresc să tragă un semnal de alarmă cu privire la urgența luării unor măsuri care să adreseze problema schimbărilor climatice.

Câteva repere despre #ClimateStrike:
* Greta Thunberg. Totul a pornid de la un copil de 15 ani, care a vorbit în fața politicienilor lumii despre necesitatea unor acțiuni urgente. “Nu vom rezolva criza până nu o vom trata drept o criză”. “Dacă sistemul nu găsește soluții, poate că este momentul să schimbăm sistemul”. “Ni se termină nu doar scuzele, ci și timpul”. “Civilizația noastră este sacrificată pentru șansa unui număr foarte redus de oameni de a continua să obțină profituri enorme”.
* Dexonline. În România au fost mai multe organizații și entități care au susținut demersul. Felicitări dexonline.ro, pentru o campanie de comunicare excelentă!
* Școlile din România. #ClimateStrike și #FridaysForFuture se întâmplă azi în mai multe orașe din țară – la București de la ora 16:00 la BNR, la Brașov de la ora 17:00 în Parcul Nicolae Titulescu (Parcul Central). Susțin demersul elevilor”, a scris senatorul Alen Coliban pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.