Alertă de răpire! Fată de 14 ani din Sibiu, luată cu forța în plină noapte de patru bărbați mascați

O fată de 14 ani a fost răpită în această dimineața de la domiciliul său din Tălmaciu, județul Sibiu, de patru bărbați. Aceștia au intervenit mascați și au băgat-o pe fată într-o mașină cu care au dispărut într-o direcție necunoscută. Poliția a declanșat mecanismul „Alertă răpire minor”.

Dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112, cu privire la dispariția Luminiței Carolea, în vârstă de 14 ani, la ora 3.55, luni diminața.

„Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 03.30, în timp ce se afla la domiciliul său din orașul Tălmaciu, județul Sibiu, minora ar fi fost luată cu forța de către patru persoane de sex masculin, mascate, și ar fi fost obligată să urce într-un autoturism, al cărui conducător auto s-a deplasat într-o direcție necunoscută”, transmite Poliția Sibiu, potrivit Mediafax.

A fost declanșat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu-se celulă de criză. Se fac ample căutări, mai multe echipaje din județ efectuând în prezent verificări pentru depistarea fetei.

Citeste și:  11 persoane reținute după percheziții DIICOT: Lideri și membri ai unor grupuri infracționale, printre care 4 funcționari

Luminița Carolea are 162 cm înălțime, 65 kg, ochi albaștri, păr șaten, fir drept, lung, ten deschis.

La momentul dispariției, minora purta o bluză de culoare vișiniu cu paiete aurii, pantaloni tip leggings de culoare vișinie.

Persoanele ce pot furniza informații care să conducă la depistarea minorei în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Foto: Poliția Română

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.