Alexandru Dedu este noul manager sportiv general al Clubului Sportiv Municipal Corona Brașov

După opt ani la conducerea Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu va conduce în următorii trei ani destinele clubului brașovean.

La conferința de presă de ieri, Alexandru Dedu a declarat că a acceptat provocarea primarului Coliban deoarece Brașovul este un nume în România, iar Corona Brașov este un club important care trebuie să reprezinte cu cinste acest oraș.

Proiectul de dezvoltare a clubului include înființarea de noi secții și susținerea performanțelor la cel mai înalt nivel. Printre noile ramuri sportive care se vor regăsi la Corona Brașov se numără volei masculin/ feminin, baschet, gimnastică, tenis de masă, lupte și tir sportiv. Corona are în acest moment secții de handbal feminin, hochei, natație, scrimă, patinaj artistic, patinaj viteză, polo și schi alpin.

Citeste și:  Guvernul prelungește plafonarea tarifelor RCA până la 30 iunie

Secțiile vor fi împărțite în spoturi de vară și de iarnă și vor fi coordonate de doi manageri sportivi: Iulian Stamate – manager pentru sporturile de vară – și Bogdan Pelin – manager pentru sporturile de iarnă.

„Există un numitor comun, un laitmotiv a tot ceea ce vom întreprinde de acum înainte și, anume, acela va fi performanța.” – Alexandru Dedu, manager sportiv general Corona Brașov.

„Un lucru care ma frapat a fost faptul că secțiile clubului Corona aduc un număr impresionant de medalii, dar brașovenii nu știu asta și nu este un lucru bun, deoarece oamenii aceștia lucrează pentru comunitate și cu ajutorul comunității”.

Primarul Brașovului, Allen Coliban, prezent la conferința de presă: „Mă bucur că Alexandru Dedu a acceptat această provocare, de a fi manager sportiv general al clubului și de a-și asuma obiectivele de dezvoltare pe următorii trei ani”.

„Am avut o discuție și legată de Brașoviada, competiție organizată pentru elevii brașoveni. Corona va prelua acest proiect și îl va organiza începând de anul viitor prin secția de sport pentru toți, astfel încât să creștem practicarea sportului în Brașov, prin Corona.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.