Alimentarea cu gaze naturale pe o stradă din Sânpetru, sistată temporar

Distrigaz Sud Rețele aduce următoarele precizări cu privire la sistarea temporară a alimentării cu gaze naturale în localitatea Sânpetru, județul Brașov.

„În urma unor lucrări executate de către un terț, s-a produs o agresiune asupra rețelei de distribuție a gazelor naturale în Strada Drumul cu Plopi din localitatea Sânpetru, județul Brașov. Din acest motiv, Distrigaz Sud Rețele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale astăzi, 28 mai 2021, începând cu ora 11:00, pentru clienții situați în această zonă.

Echipele companiei sunt în teren și fac demersurile necesare pentru a asigura remedierea avariei, astfel încât reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților afectați să se facă în cursul zilei de astăzi, 28 mai 2021.
După reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale”, se arată într-un comunicat de presă al Companiei Distrigaz Sud Rețele.

Citeste și:  Ilie Năstase vine la Brașov pentru premiera documentarului NASTY! Astăzi, la Cinema One și Cinema City

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.