Allen Coliban a cerut un audit la Primăria Brașov: Falsuri descoperite în derularea unor contracte!

Este tremur în Primăria Brașov. Primarul Allen Coliban a cerut un audit pentru instituția pe care o conduce. Verificarea vizează, achizițiile făcute de Primăria Brașov, schemele de personal și digitalizarea.

Allen Coliban spune că a identificat deja probleme în derularea unor contracte unde Primăria a fost prejudiciată, într-unul dintre cazuri fiind semnalat chiar un fals făcut de funcționari prin extinderea termenului de execuție, astfel ca firma să poată preda lucrarea la timp.

Coliban a explicat că și în cazul execuției Pietonalului din Răcădău termenul de execuție a fost depășit, iar Primăria nu a penalizat constructorul așa cum cerea contractul, cu 15% din caloarea costurilor de execuție.

Verificările vor viza și contractul privind parcările din Brașov, unde există suspiciuni, dar și activitatea RATBV.

Costurile de audit se ridică la 35.000 de euro, iar ferivicările se vor încheia la 31 decembrie anul curent.

2 thoughts on “Allen Coliban a cerut un audit la Primăria Brașov: Falsuri descoperite în derularea unor contracte!

  1. Verificați si speta din dosarul 2359/2016 aflat in apel, dar mai ales cum a fost posibil sa se vândă de catre RIAL un imobil unui defunct, după ce inprealabil imobilul respectiv a fost transformat in magazie, anexă la alt ap.. Aici, functionari ai Comisiei de repartizare a locuintelor, împreună cu CL al UAT au acoperit aceste falsuri alaturi de multe altele pe care le găsiți in hotararea penală definitivă față de care Scripcaru nu a vrut sa o pună in aplicare, angajând si servicii de avocatură, cheltuind din buget sume importante!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.