Allen Coliban a lansat un sondaj online pentru a afla dacă brașovenii vor să se vaccineze!

 Primarul orașului Brașov, Allen Coliban, vrea să afle dacă brașovenii intenționează să se vaccineze anti-Covid și le-a cerut cetățenilor să spună în mediul on-line dacă și de ce o vor face. Sondajul se desfășoară pe pagina de Facebook a edilului șef, potrivit Mediafax.

Primarul orașului Brașov, Allen Coliban, a anunțat pe Facebook că vineri va începe etapa a doua a vaccinării anti-Covid. În acest context, edilul șef i-a întrebat pe brașoveni dacă se vor imuniza și ce explicații au pentru decizia lor.

„Vineri începe a doua etapă a campaniei de vaccinare anti-covid, în care vor fi imunizate persoanele peste 65 de ani, bolnavii cronici, precum și lucrătorii care desfășoară activități din domenii-cheie, esențiale. Apoi, în etapa 3, va fi vaccinată populația generală. Dacă mâine ți-ar veni rândul la imunizare, ai face vaccinul? De ce? Am rugămintea să nu judecați, comentați, criticați părerile celorlalți și nici să nu încercați să îi convingeți să își schimbe opinia, oricare ar fi aceasta”, scrie în mesajul postat pe Facebook de primarul Allen Coliban.

Citeste și:  Cum arată vacanța de Paște după intrarea în spațiul Schengen: 55% dintre români vor călători mai mult în țările Schengen

Numeroși brașoveni au răspuns la întrebările puse de primarul Allen Coliban și au anunțat că se vor vaccina anti-Covid.

„Aș face vaccinul și când o să îmi vină rândul nu voi ezita, iar motivele sunt multiple, în primul rând am încredere mai mare în oamenii de știință, specialiști din domeniul sănătății, decât în oameni ce cred în teorii ale conspirației, un alt motiv esențial este faptul că astfel suntem un exemplu pozitiv pentru cei din jurul nostru”, a răspuns un bărbat care a fost completat de o femeie. „Abia aștept să mă vaccinez ca să mă pot duce să o văd pe mama fără să îmi fie frică de posibilitatea de a contracta virusul pe drum și a o îmbolnăvi”.

One thought on “Allen Coliban a lansat un sondaj online pentru a afla dacă brașovenii vor să se vaccineze!”

  1. Cand eram elev prin clasele mici, se deschidea usa clasei si intrau asistentele cu vaccinul. Nu intrebau pe nimeni daca vrea sau nu vrea cineva. Asta acum vreo 60 de ani. Si am trait sanatos. Un medic, ca sa ajunga medic, face vreo 10 ani de scoala, dupa liceu. Facultate, masterat, rezidentiat. In cercetare sunt cei mai buni. Si vine un neica nimeni, specialist in caramizi, sa dea indicatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.