Allen Coliban: Pregătim primele 3 parcări de biciclete în cartiere

În prima jumătate a lunii mai vor fi gata lucrările de montare la primele 3 parcări în cartierele Brașovului. Acestea vor fi amplasate în Noua (Str. Prunului nr. 1A – 25 de locuri), Tractorul (Str. 13 Decembrie nr. 86A – 50 de locuri) și Astra (Str. Soarelui nr. 15 – 50 de locuri).

„Proiectul a plecat de la o propunere primită și votată de brașoveni în cadrul programului de bugetare participativă. Împreună cu inițiatorii proiectului, am încercat să găsim cea mai bună variantă pentru acest tip de parcări destinat exclusiv bicicletelor și pentru zonele unde să fie acestea amplasate”, spune primarul Allen Colban.

A fost lansat în dezbatere publică Regulamentul privind închirierea parcărilor pentru biciclete (AICI). Municipalitatea dorește ca, la finalizarea lucrărilor, brașovenii să beneficieze de un spațiu sigur în care să lase bicicleta.

Citeste și:  MDLPA: Analiza progresului în implementarea Strategiei Naționale de Reducere a Riscului Seismic

„Puteți să trimiteți părerile voastre despre regulament sau soluții pentru îmbunătățire la infopublice@brasovcity.ro și contact@brasovcity.ro. Ne propunem să mai amplasăm încă 4-5 astfel de parcări de biciclete în perioada următoare. Vă invit să trimiteți propuneri de amplasare pe adresa de e-mail agrement@brașovcity.ro sau mai jos în comentarii”, mai spune Coliban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.