Allen Coliban regretă eroarea de comunicate din CV-ul său: Nu am scris că sunt absolvent, am scris că am urmat acele cursuri

Primarul Municipiului Braşov, Allen Coliban, regretă „eroarea de comunicare” din CV-ul său care „a lăsat impresia că ar fi absolvit Facultatea de Automatică şi Calculatoare, deși a fost exmatriculat de la această instituție de învățământ. Coliban a explicat că nu a susținut nicio clipă că este licențiat și că doar a frecventat cursurile acestei facultăți pe care aproape că a terminat-o.

Exmatricularea a fost cauzată de probleme familiale, după moartea tatălui lui Allen Coliban fiind nevoit să-și îngrijească bunica. În acest context Allen Coliban și-a cerut scuze celor pe care i-a indus în eroare prin această „eroare de comunicare și care au fost dezamăgiți de întregul scandal iscat”.

„În CV nu am scris că sunt absolvent, am scris că am urmat acele cursuri. Este rubrica ‘Educaţie’ şi sunt cinci ani pe care i-am făcut la Automatică şi Calculatoare. Povestea ţine de o problemă şi de aspecte personale. În 2002, când eram student al acestei facultăţi, a decedat tatăl meu. Am rămas întreţinător al bunicii mele, diagnosticată cu Alzheimer, lucru care m-a obligat să mă mut la Braşov. În 2005 am terminat anul 5, ar mai fi trebuit să închid două laboratoare pe care nu am putut să le echivalez. Aceasta a fost decizia profesorilor. Examenele mi le dădusem. Ar fi trebuit să echivalez aceste două laboratoare – asta însemna un semestru petrecut la Bucureşti, lucru pe care nu mi-l mai permiteam”, a explicat reprezentantul USR PLUS, în cadrul unei conferinţe de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.