Amendă de 15.000 de lei pentru administratorul instalaţiilor de transport din Sinaia, în urma aglomeraţiei de la telecabină şi telegondolă

Compania care administrează instalaţiile de transport pe cablu al staţiuni Sinaia a fost amendată cu 15.000 de lei, luni, de către comisarii de la Protecţia Consumatorilor, după ce pe parcursul zilei au fost cozi foarte mari la telecabină şi gondolă.

Instalația care face legătura între cota 1400 şi cota 2000 nu a funcționat pentru aproape patru ore (în intervalul orar 8:00-11:55), dar tichetele de acces s-au vândut în continuare. Administratorii domeniului schiabil au suspendat vânzarea de cartele la mijlocul zilei, după ce oamenii au început să-și exprime nemulțumirea.

O echipă ANPC care a făcut un control în zonă a descoperit mai multe nereguli, iar comisarii au amendat operatorul economic cu suma de 15.000 de lei.

Citeste și:  Yiwen Shen și Marko Džomba au electrizat Sala Patria cu un concert memorabil alături de Orchestra Simfonică a Filarmonicii Brașov

Totoodată, s-a dispus măsura de „returnare a contravalorii serviciilor care nu au fost prestate consumatorilor, asigurând, de asemenea, coborârea în siguranță a turiștilor la baza din Sinaia, prin prelungirea programului de funcționare”, precizează ANPC.

Foto. Digi24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.