Amenzi în valoare de 22.000 lei pentru nerespectarea măsurilor anti-Covid, la Brașov

Ieri, 05 aprilie 2021, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au organizat noi acțiuni preventiv-reactive, care au avut ca scop verificarea modului de respectare a normelor legale în vigoare pe timpul stării de alertă, în vederea limitării răspândirii virusului Sars-CoV-2, acționând în zonele aglomerate, centre și societăți comerciale, piețe, precum și în stațiile și mijloacele de transport în comun pe raza județului Brașov.

Astfel, ieri, polițiștii brașoveni au verificat aproximativ 1.290 de locații, 90 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate cu privire la respectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă și 100 de mijloace de transport persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 141 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea 118 fiind aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 19 pentru nerespectarea măsurilor de diminuare a impactului riscurilor și 4 pentru nerespectarea măsurilor privind carantina/izolarea.

Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de 22.000 lei.

De asemenea, polițiștii brașoveni au verificat peste 3.180 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină.

Vă reamintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.