ANAF organizează concurs pentru ocuparea a 260 de posturi

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a anunţat că organizează concurs pentru 260 de posturi. Fiscul vrea să-şi întinerească şi să-şi întărească echipa pentru limitarea evaziunii fiscale şi creşterea gradului de colectare din taxe şi impozite, notează agenția de presă Rador.

Ambiţiile sunt mari – 1 miliard de euro în plus faţă de anul trecut. Concursul este programat luna viitoare, dar în total, ANAF ar avea nevoie de 2.500 de noi angajaţi – 10 la sută din totalul personalului, potrivit estimărilor noului şef al instituţiei, mai scrie sursa citată.

Potrivit informaţiilor publice, cel mai bine plătit angajat al ANAF este preşedintele instituţiei. Lucian Heiuș încasează un salariu brut de 16.640 lei. Pe următoarele locuri în topul celor salariilor la ANAF se află vicepreşedintele instituţiei –  cu un salariu de 14.560 lei şi secretarul general care e plătit cu 14.283 lei.

Mai multe informații despre posturi, aici.

În cazul funcţiilor de execuţie salariile pot ajunge şi la aproape 10.000 de lei, scrie RomâniaTv.net. Salariile pentru alte funcții sunt:

* auditor superior – 9803 lei

* consilier / consilier juridic / expert inspector / consilier achiziţii publice – 9604 lei,  la care se pot adăuga sporuri de condiţii periculoase în valoare de 1.383 de lei.inspector

* asistent  – 5.384 lei

* referent de specialitate – 5.208 lei

* muncitor calificat  – 4.410 lei

* şofer  – 4.368 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.