Anchetă la o cabană din Postăvarul din cauza unei petreceri la care nu s-au respectat restricțiile Covid VIDEO

Anchetă la o cabană din Masivul Postăvarul, după ce pe rețelele de socializare au apărut imagini cu o petrecere organizată, la care nu erau respectate măsurile de distanțare socială.

„Polițiștii Stațiunii Poiana Brașov s-au sesizat din oficiu și au demarat verificări în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt.

Astfel, cu ocazia activităților desfășurate, polițiștii au stabilit faptul că nu au fost respectate prevederile Legii nr. 55/2020, motiv pentru care societatea comercială în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 10.000 lei.

Cu privire la rezultatul verificărilor au fost informați reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Brașov, în vederea luării măsurilor legale, conform competențelor.

Citeste și:  Întâlnire de lucru la Penitenciarul Codlea, organizată în baza Strategiei naţionale de reintegrare socială a persoanelor private de libertate

De asemenea, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Brașov, precum și Poliția Locală Brașov, efectuează verificări conform competențelor, reprezentanții societății în cauză fiind invitați la sediul acestor instituții în vederea verificării documentelor societății”, se arată în comunicatul IPJ Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.