Angajări în Poliția Brașov: Șase posturi scoase la concurs!

Inspectoratul de Poliție Județean Brașov scoate la concurs, prin încadrare directă, din sursă externă, 6 posturi în cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, după cum urmează:

  • 1 post de ofițer de poliție;
  • 2 posturi de ofițer cu specializarea medic veterinar;
  • 3 posturi de agenți de poliție.

Concursul pentru cele 2 posturi  de ofițer cu specializarea medic veterinar, se organizează în sistem  centralizat la nivelul  Inspectoratului  General al  Poliţiei Române, iar  la  nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, se constituie doar comisie de recrutare.

Înscrierile se fac on-line, în perioada 18 28.12.2020 (pe data de 28.12.2020 doar până la ora 16:00), la adresa de e-mail:  resurse.umane@bv.politiaromana.ro.

Citeste și:  Primăria Brașov a semnat contractul de lucrări pentru grădinița din Bartolomeu Nord. Este prima care se construiește în acest cartier în ultimii 100 de ani

Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente. 

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor găsiți pe pagina de Internet a Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, www.bv.politiaromana.ro, secţiunea carieră –posturi scoase la concurs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.