Angajata unei firme de curierat din Brașov, reținută de către polițiștii brașoveni pentru furt

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 3 Poliție efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt calificat”.

Cu ocazia activităților procedurale desfășurate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că la data de 29 decembrie 2021, o tânără, în vârstă de 18 ani, angajată a unei firme de curierat din municipiul Brașov, în timp ce se afla în timpul programului de lucru, la activitatea de manipulare a coletelor, ar fi sustras mai multe bunuri din interiorul acestora.

În continuarea cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că tânăra ar mai fi sustras bunuri și la data de 28 decembrie 2021, prejudiciul fiind recuperat în totalitate și restituit părții vătămate.

Citeste și:  Biden şi Iohannis vor sărbători, la Washington, 20 de ani de când România este membră a NATO

În baza probatoriului administrat în cauză, tânăra a fost reținută pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Foto. Imagine cu caracter ilustrativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.