Anunț decizie emitere AIM Ferma 2 suine, Crizbav, DORIPESCO PROD SRL

Agenţia pentru Protecţia Mediului Brasov anunţă publicul interesat asupra luării Deciziei de emitere a Autorizaţiei integrate de mediu pentru activitatea de creștere intensivă a porcilor, desfașurată de societatea DORIPESCO PROD SRL, la Ferma 2 suine Crizbav.

Decizia din 19.01.2023 se va afişa la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Brasov, Primăriei Crizbav, titularului și se va posta pe pagina de internet http://apmbv.anpm.ro, a Primăriei Crizbav și a titularului.

Proiectul autorizaţiei integrate de mediu revizuite poate fi consultat pe pagina de internet a Agenţiei pentru Protecţia Mediului Brașov.

Observaţiile publicului se pot transmite în scris la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Brașov din str. Politehnicii nr. 3,  jud. Brașov, sau electronic la adresa de e-mail: apmbrasovreglementari@gmail.com, în termen de 30 de zile de la data primului anunţ public”.

Citeste și:  “Sportul pentru toți” pune în mișcare comunitățile din Brașov, Timișoara, Prahova și București pentru îmbunătățirea infrastructurii sportive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.