Anunț finalizare proiect “Dezvoltarea activității de producție în cadrul NEO SENSE SRL.“

NEO SENSE SRL, cu sediul social în Orașul Zărnești, Aleea Uzinei, nr. 1/A, Parcul Industrial Zărnești, județul Brașov anunță finalizarea implementării proiectuluiDezvoltarea activității de producție în cadrul NEO SENSE SRL.“,  cod MySMIS 132245, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, cu o valoare totală de 638.230,80 lei, din care 492.743,75 lei reprezintă finanțare nerambursabilă.

Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administraţiei (MLPDA) în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru.

Proiectul s-a derulat în perioada 15.09.2020 – 30.06.2022

Citeste și:  Începe un proiect de infrastructură care va deschide calea unei noi conectări rutiere între Braşov şi Sibiu! O alternativă la DN1

Obiectivul proiectului a fost reprezentat de dezvoltarea de  noi produse constând în echipamente interactive multitouch, înalt tehnologizate, crescând astfel competitivitatea și performanțele companiei, pe o piață a tehnologiei tot mai dinamică, prin achiziția de echipamente și utilaje de prelucrare a metalelor de ultimă generație, de înaltă precizie și acuratețe, precum și eficiență energetică.

Date de contact beneficiar:

Tărâță Emilian-Ionuț

Telefon: 0748531788, Mail: ionut@neo-sense.com

Orașul Zărnești, Aleea Uzinei, nr. 1/A,

Parcul Industrial Zărnești, județul Brașov

www.regio-adrcentru.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.