ANUNȚ PUBLIC – SC BIO AGROKTIMA SRL anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de obtinere a autorizaţiei integrate de mediu, în Comuna Crizbav

SC BIO AGROKTIMA SRL cu sediul în Bucuresti, Sectorul 3, Calea Vitan, nr. 8, Bloc V51, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de obtinere a autorizaţiei integrate de mediu, în Comuna Crizbav, judeţul Brasov, nr. cad. 4329, DC 39.

Activitatea  se incadreaza in anexa nr. 1 a Legii nr. 278/2013 privind emisiile industriale, la categoria de activitate pct.6.6- ,,Cresterea intensiva a pasarilor de curte si a porcilor, cu capacitate de peste:

b) 2000 de locuri pt porci de productie cu  greutate mai mare de 30 kg;

Informaţii privind impactul potenţial asupra mediului al activităţii pentru care se solicită autorizaţia integrata de mediu pot fi obtinute zilnic, de luni până joi între orele 8.30 – 16.00 si vineri între orele 8.30 – 13.30, la sediul APM Brașov, str. Politehnicii, nr. 3, mun. Brașov.

Citeste și:  Brașovul a depășit Bucureștiul la prețul mediu al apartamentelor

Observaţiile, sugestiile şi/sau propunerile publicului se primesc în scris, la sediul APM Brașov sau prin e- mail: office@apmbv.anpm.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.