Aplicația Gratuită InfoCons , un sprijin real pentru tine și copilul tău

Aplicația InfoCons, unică la nivel internațional, pune la dispoziție, într-o fracțiune de secundă, informații utile despre produsele pe care le consumi tu si copilul tău, alertele rapide pentru produsele alimentare și nonalimentare dar si toate numerele de urgență la nivel județean, național și internațional. Astfel, pentru tine, dar mai ales, pentru copilul tău, poți achiziționa produse în cunoștință de cauză, poți apela mai rapid numărul de urgență de care ai nevoie atunci când ești în vacanță alături de copilul tău, și, mai mult decât atât, poți afla mai rapid care sunt produsele ce fac parte din lista alertelor rapide emise la nivelul UE.

Scanează produsele pe care vrei să le consumi, atât pentru tine, cât și pentru copilul tu, pentru a-i asigura un trai sănătos! Prin scanarea codului de bare de pe produsele pe care intenționezi să le consumi sau să i le gătești copilului tău, Aplicația GRATUITĂ InfoCons îți redă direct pe telefonul mobil: Tipurile și numericul de E-uri (aditivi alimentari), Alergenii; Ingredientele; Cantitatea de zahăr; Cantitatea de sare; Caloriile; Distanța de alergare, mers sau pedalat pentru arderea caloriilor din produsul scanat.

Citeste și:  Românii din Spania trimit bani, transferă expertiză și atitudine sănătoasă și nu-și pierd încrederea în țara natală

Având la îndemână aceste informații, poți alege cele mai potrivite produse pentru masa, gustarea sau sandwichul pe care i-l oferi copilului tău. De asemenea, ai posibilitatea de a salva produsele scanate într-o listă dedicată acestora, iar ulterior le poți folosi într-o multitudine de combinații, aflând printr-o simplă bifare: cantitatea TOTALĂ de zahăr, cantitatea TOTALĂ de sare, numărul TOTAL de E-uri, dar și de câte ori se repetă acestea.

Totodată, în cazul în care produsul scanat conține alergeni, atunci tu ești informat cu privire la denumirea, numarul si tipul acestora. Alergenii apar instant în urma scanării codului de bare și sunt delimitați într-o secțiune marcată cu culoarea roșie, pentru a fi ușor de remarcat. Ținând cont că unele realcții alergice pot provoca probleme grave, această secțiune din cadrul Aplicației InfoCons este una indispensabilă pentru tine și mai ales pentru copilul tău!

Citeste și:  Universitatea din București, rol strategic în definirea viitoarelor diplome universitare europene

Astfel, prin utilizarea unei singure aplicații, Aplicația InfoCons, reușești să îi prepari copilului tău gustarea favorită folosind produsele ce sunt în concordanță cu preferințele de consum ale tale și ale familiei tale! Este important să alegi produsele în cunoștință de cauză, mai ales în contextul în care în anul 2016, 340 milioane de copii și adolescenți cu vârste cuprinse între 5 și 19 ani, au fost încadrați în categoria supraponderalilor sau obezilor. Datele din 2020 arată că 39 milioane de copii cu vârste cuprinse sub 5 ani au fost caracterizați ca fiind supraponderali sau obezi, conform Organizației Mondiale a Sănătății.

„La Multi Ani, tuturor copiilor din lume si copilului din fiecare dintre noi ! Cu cât avem acces la multe informații, cu atât este mai greu să alegem! InfoCons te ajută să alegi în cunoștință de cauză TU pentru TINE și pentru COPIII TĂI, fără perturbarea din afară, pentru a avea acces direct, transparent, în timp real la o informație corectă și care te poate ajuta imediat! Ce să cumperi?! Ce mănânci?! Alertele rapide la standarde europene și nu în ultimul rând, cea mai completă și complexă bază de date de telefoane de urgență, care pot fi sunate direct din aplicație, în funcție de țara în care te afli! Așa ca haideti sa fim mai atenti, sa adoptam o9atitudine si sa fie o zi de 1 iunie in fiecare zi pentru copiii din viata noastra, pentru copiii de langa noi si pentru toti copiii din lume. Descarcă aplicația GRATUITĂ InfoCons și ajutăne să o promovăm și să aducem produse noi pentru toți! Astăzi, aplicația InfoCons are 2 milioane de produse și cu ajutorul tău, putem să ajutăm mai bine! La Multi Ani de 1 Iunie cu o9atitudine !”, transmite Sorin Mierlea – Președinte InfoCons.

Aplicația este disponibilă pentru orice sistem de operare Android, IOS și Huawei, iar descărcarea acesteia se poate realiza AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.