Aplicaţia Infocons, date utile pentru românii din ţară şi din străinătate

Românii pot afla foarte ușor numerele de urgență din țară și din străinătate, alertele europene privind produsele alimentare și non alimentare, precum și lista cu unitățile de cazare clasificate și a agențiilor de turism licențiate, utile mai ales în această perioadă.

Aplicaţia Infocons se poate descărca pe telefonul mobil, poate apela numerele de urgență și oferă inclusiv informații despre timpii de așteptare în punctele de trecere a frontierei din România, după cum a declarat președintele Asociației Infocons, Sorin Mierlea, la Radio România.

Scanează produsele pe care vrei să le consumi, atât pentru tine, cât și pentru copilul tu, pentru a-i asigura un trai sănătos! Prin scanarea codului de bare de pe produsele pe care intenționezi să le consumi sau să i le gătești copilului tău, aplicația InfoCons îți redă direct pe telefonul mobil: Tipurile și numericul de E-uri (aditivi alimentari), Alergenii; Ingredientele; Cantitatea de zahăr; Cantitatea de sare; Caloriile; Distanța de alergare, mers sau pedalat pentru arderea caloriilor din produsul scanat.

Citeste și:  Marșul bicicliștilor revine pe străzile Brașovului!

Având la îndemână aceste informații, poți alege cele mai potrivite produse pentru masa, gustarea sau sandwichul pe care i-l oferi copilului tău. De asemenea, ai posibilitatea de a salva produsele scanate într-o listă dedicată acestora, iar ulterior le poți folosi într-o multitudine de combinații, aflând printr-o simplă bifare: cantitatea TOTALĂ de zahăr, cantitatea TOTALĂ de sare, numărul TOTAL de E-uri, dar și de câte ori se repetă acestea.

Aplicația Infocons poate fi descărcată gratuite și se poate folosi atât în țările Uniunii Europene, cât și în cele non UE. Conține peste două milioane de produse, inclusiv lista actualizată a adăposturilor de protecție civilă din România.

Citeste și:  Brățările electronice menite prevenirii abuzurilor domestice vor fi implementate în Brașov, precum și în alte 36 de județe

Aplicația este disponibilă pentru orice sistem de operare Android, IOS și Huawei, iar descărcarea acesteia se poate face AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.