Asociația Antiteatru prezintă piesa „Crocodil”, astăzi, la Centrul Cultural Apollonia din Brașov

Asociația Antiteatru vă invită vineri, 19 aprilie, de la ora 19:00, la Centrul Cultural Apollonia, la spectacolul de teatru „Crocodil” de Elise Wilk, în regia Lorenei Zăbrăuțanu.

„Crocodil„ este o călătorie în universul copilăriei, un univers care poate fi în același timp fascinant, blând, plin de bucurie dar și deosebit de crud. Tablouri pline de candoare și momente vesele, ca o revărsare de culori ale focurilor de artificii, formează mozaicul unei povești emoționante și amuzante, despre începuturile iubirii, despre cum învățăm să ne arătăm dragostea pentru prima dată cuiva, despre curajul de a fi noi înșine și lupta cu teama de a fi judecați.

Citeste și:  Noi decizii ale comisiei de circulație! O parte dintre hotărâri vizează reglementarea circulației pe mai multe străzi din Brașov

În „Crocodil„ povestim despre sfârșituri și începuturi (sfârșitul copilăriei și începutul adolescenței, sfârșitul naivității copilărești și începutul rațiunii reci), despre limite (dintre iubire și ură, dintre prietenie și iubire, dintre distracție nevinovată și hărțuire), povestim despre crepusculul universurilor (imaginare sau reale) în care nu ne mai regăsim, povestim despre aflarea propriului drum și despre asumarea dificultății de a continua să mergem pe el cărând toate poverile ce ne sunt puse pe umeri.  

Textul „Crocodil„ este montat în premieră în Brașov iar acesta este doar al doilea spectacol creat în oraș, după o piesă de-a autoarei brașovene, Elisei Wilk. Ea a obținut în octombrie 2022 premiul internațional AURORA pentru dramaturgie est-europeană contemporană, unul dintre cele mai importante premii din Europa de Est. Echipa artistică își propune, deci, aducerea în prim plan a noii dramaturgii pentru o racordare a orașului Brașov la viața culturală europeană, asemeni orașelor Sibiu, Cluj, Timișoara.

Citeste și:  Bastionul Țesătorilor din Brașov se transformă din nou în scenă de jazz: a patra ediție JAZZ BASTION

„Crocodil” este un spectacol recomandat persoanelor peste 16 ani și promite o seară plină de emoții și reflecție. Biletele pot fi achiziționate online de pe platforma iabilet.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.