Astăzi are loc deschiderea anului universitar, la Aula Universității Transilvania din Brașov

Evenimentul de deschidere a anului universitar 2022-2023 va avea loc astăzi, 3 octombrie, de la ora 11:00, la Aula Universității. La eveniment vor participa Rectorul Universității prof. dr. ing. Ioan Vasile Abrudan, președintele Senatului Universității prof. dr. ing. Mircea Horia Țierean, dar și decanii facultăților și oficialitățile din județ. 

Tot astăzi vor avea loc și majoritatea cursurilor inaugurale la toate cele 18 facultăți ale Universității. Programul complet al cursurilor poate fi consultat AICI. 

De la ora 17:00, pe Colina Universității va începe evenimentul „Student LogIn”, dedicat tuturor studenților din anul I. Aici, bobocii sunt așteptați cu muzică, jocuri, concursuri și premii, iar studenții din anii mai mari vor fi acolo pentru a le oferi sfaturi celor din primul an. De la ora 19:00 DJ Manuel Riva va întreține atmosfera la platane.

Citeste și:  Incidența pisicilor care cad de la ferestre și se rănesc grav crește în perioadele călduroase

De la ora 18:00, la Aula Universității va avea loc și deschiderea stagiunii de concerte, unde Valentin Șerban, câștigătorul Marelui Premiu al George Enescu International Competition, ediția 2020/2021 va susține, alături de îndrăgitul pianist Dragoș Dimitriu, un recital la vioară și pian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.