Astăzi e seara cea mare: Cine ia marele trofeu

Cerbul de Aur 2019: În această seară aflăm cine ia Marele Trofeu

* Invitatul special al Galei este starul irlandez Ronan Keating
* TVR oferă un moment muzical cu hituri ale trupei Queen, în premieră pentru televiziunile româneşti
* Festivalul este transmis în exclusivitate pe TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional, TVR Moldova şi online pe TVR Plus

În doar câteva ore, îi vom cunoaşte pe câştigătorii trofeelor Festivalului Concurs Internaţional Cerbul de Aur 2019. Va fi o seară încărcată de emoţie, spectacol care se anunţă a fi extraordinar. Pe scenă vor urca starul irlandez Ronan Keating, artişti din celebrul musical „We will rock you”, cu hituri din repertoriul trupei Queen, Viktor Laslo – membru al juriului şi Corina Chiriac – pentru a marca un moment aniversar.

Citeste și:  Brașov: Filme în avanpremieră națională la Dracula Film Festival, săptămâna viitoare!

Şi pentru această seară biletele s-au epuizat, spectacolul fiind sold out. Este seara în care aflăm câştigătorul Marelui Trofeu al Festivalului Internaţional Cerbul de Aur, în valoare de 25 de mii de euro, precum şi câştigătorii celor trei premii de pe podium şi ai premiilor speciale: Premiul pentru cea mai bună interpretare a unei piese româneşti; Premiul Presei acreditate la Festival, acordat de Consiliul Judeţean Braşov şi Premiul Publicului, susţinut de Primăria Braşov.

Juriul acestei ediţii a fost format din: Loredana, Vasile Şirli, Ricky Dandel, Victor Laszlo şi Erminio Sinni (Detalii aici https://bit.ly/2KdwViO).

Prezentat de Eda Marcus şi Elvin Dandel, Cerbul de Aur este transmis live pe TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional, TVR Moldova şi online pe TVR Plus.

Citeste și:  ,,Omul și orașul său” și ,,Dincolo de gard” – o expoziție cu peste 3.500 de ani de viață povestită în imagini și mărturii

Momente speciale la Gala Cerbul de Aur
În premieră pentru televiziunile din România, TVR va transmite un fragment din celebrul musical „We will rock you” în deschiderea spectacolului din Piaţa Sfatului. Semnată de Răzvan Mazilu, producţia românească a musicalului îi reuneşte, la Braşov, pe artiştii Loredana, Lucian Ionescu, Mara Captaru, Bianca Popescu şi Vlad Nicolici, care vor interpreta câteva dintre piesele cu care legendara trupă Queen a făcut istorie.

Invitatul special al Galei este Ronan Keating, starul irlandez care a vândut zeci de milioane de albume ca artist solo şi membru al trupei Boyzone.

Un recital emoţionant va fi susţinut de Corina Chiriac pentru a marca împlinirea la 40 de ani de la primul show color de televiziune, „Eu sunt Corina!”, realizat de Tudor Vornicu şi echipa sa. Artista îşi aminteşte cum s-a lucrat pentru acest program: „În primul rând, s-a redecorat Studioul 1 al Televiziunii Române. Am acordat mult timp repetiţiilor, pentru o secvenţă de trei minute se repeta şi câte 4-5 ore. Nu oboseam, pentru că am iubit enorm televiziunea, iar primul show color trebuia să iasă excepţional”.

Citeste și:  ,,Omul și orașul său” și ,,Dincolo de gard” – o expoziție cu peste 3.500 de ani de viață povestită în imagini și mărturii

Viktor Lazlo, artistă francezo-belgiană, părăseşte masa juriului pentru a urca pe scena Cerbului de Aur, într-un microrecital. Una dintre piese este dedicată iubitei fiului său care şi-a pierdut viaţa în atentatele teroriste de la Paris din 2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.