Astăzi începe Transilvania Blues Festival

Transilvania Blues revine în forță cu cea de-a treia ediție de Transilvania Blues Festival! În perioada 14 – 16 octombrie, ca de obicei la Rockstadt în Brașov, vom avea parte de artiști de calibru din lumea blues-ului internațional și autohton:

14 octombrie:
Axis (RO, Serbia)
Dany Franchi Band (ITA)

15 octombrie:
Leslie Wolf & The Groovemakers (TM)
THE Blues Bones (Belgia)

16 octombrie:
Fernet Blues Company (BV)
Neal Black & the Healers (US)

„În cadrul acestui eveniment se vor face fotografii, se va filma si se vor face înregistrări audio care pot contine vocea și imaginea voastră. Participarea la acest eveniment reprezinta acordul vostru implicit pentru a folosi materialele foto / video / audio pe platformele de social media si ale partenerilor nostri”, transmit organizatorii.

Citeste și:  Trupa MARILI promite cel mai distractiv spectacol pentru copii, pe 2 aprilie, la Centrul Cultural Reduta din Brașov

Accesul la eveniment va fi în conformitate cu normele legale în vigoare: Certificat Verde pentru persoane vaccinate sau trecute prin boală de max. 180 de zile. Numele de pe Certificatul Verde trebuie să corespundă cu identitatea persoanei și această corespondență va verificată la intrare.


Copiii sub 12 ani nu au acces la festival. Copiii peste 12 ani pot participa însoțiți de un adult în cazul în care sunt în posesia unui Certificat Verde valid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.