Atmosferă însorită în majoritatea regiunilor țării. Temperaturile sunt în creștere și în Brașov

Ziua de luni ne aduce vreme frumoasă în majoritatea regiunilor din România. Temperaturile sunt în creștere și în județul Brașov.

În nordul Transilvaniei se mai adună norii, însă nu sunt anunțate precipitații. Temperaturile mai cresc puțin și vor ajunge până la 9 grade Celsius.

În Transilvania, dimineața este foarte frig, mai ales în depresiuni. Apare soarele, norii se adună trecător și vântul prinde putere la munte la altitudini mari. Temperaturile cresc cu 2-3 grade față de ziua trecută. La noapte se face din nou foarte frig.

Vremea la munte

În zonele de munte atmosfera va fi însorită. Vântul va avea unele intensificări la altitudini mari, iar temperaturile din stațiuni cresc ușor față de ziua trecută.

Citeste și:  74 de proiecte culturale în etapa finală pentru cele 6 milioane de lei alocate de Primăria Brașov prin Ghidul de finanțare

Marți atmosfera rămâne însorită și va continua să se încălzească. Vântul prinde putere în zonele înalte, pe unde vor fi rafale de peste 60-70 km/h. În noaptea de marți spre miercuri se adună norii în Carpații Occidentali, însă șansele de precipitații vor fi reduse.

Miercuri se adună norii în majoritatea zonelor de munte și se răcește. Pe parcursul zilei va fi lapoviță în Carpații Occidentali și în vestul Meridionalilor, iar noaptea precipitațiile se vor extinde și în celelalte masive.

Joi temperaturile continuă să scadă. Cerul va fi acoperit de nori și vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare. Vântul va crește în intensitate și cele mai mari viteze se vor atinge pe crestele montane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.