Au fost prinși hoții care l-au jefuit pe jurnalistul britanic Charlie Ottley. Cel mai mic are 10 ani

Hoții care l-au jefuit pe jurnalistul britanic Charlie Ottley au fost prinși. Este vorba de trei copii, cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani. Alături de copii, la audieri este și mama lor, o femeie de 26 de ani. Cei trei susțin că echipamentul de filmare a fost aruncat, după ce minorilor li s-a făcut frică. Cei trei, bănuiți că au furat o geantă care aparținea lui Charlie Ottley, au fost prinși de polițiști în centrul Timișoarei, informează observatornews.ro.

“În urma investigațiilor efectuate, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara au reușit identificarea și depistarea, în zona Pieței 700, a trei minori(2 băieți și o fată), cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani, care ar fi bănuiți de sustragerea unei drone din Parcul Civic, din Timișoara, ce aparținea unui bărbat. Aceștia au fost conduși la sediul Secției 1 Poliție Urbană Timișoara,în vedere audierii”, se arată în comunicatul IPJ Timiș.

Citeste și:  Elevii din Ploiești blocați în gara din Buda în timpul călătoriei către Brașov în „Săptămâna Verde”

Întrebat dacă acest incident îi schimbă părerea despre România, Charlie Ottley a răspuns că: „Absolut deloc. Timişoara este un oraş minunat, este vibrant, are foarte mulţi tineri, are o cultură bogată, cafenele, restaurante minunate. Am fost în momentul nepotrivit la locul nepotrivit. Eram cu partenera mea Oana, stăteam pe bancă, ne uitam pe Google Maps, şi o mână a venit din spate, a luat rucsacul şi a fugit. Am încercat să alerg, am alergat după hoţ câteva minute, dar era mai bine antrenat. I-am văzut doar ceafa. Am văzut un tip care alerga foarte repede în direcţie opusă. Dacă vedeţi asta, daţi-ne măcar filmările înapoi. Avem nevoie de cardul de memorie cu imaginile frumoase pe care le-am filmat. Putem cumpăra echipamente noi, dar imaginile sunt de nepreţuit”.

Ottley este de părere că acest incident s-ar fi putut petrece oriunde, însă plasarea mai multor camere de supraveghere ar putea descuraja hoții, scrie digi24.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.