Au început înscrierile pentru Festivalul de Muzică și Dans „Ecoul Pietrei Craiului” 2022 – Zărnești

Tinerii talentați din țară se pot înscrie, până pe 10 septembrie, la cea de-a IX-a ediție a Festivalului Național de Muzică și Dans „Ecoul Pietrei Craiului” 2022. Evenimentul se va desfășura la Casa de Cultură a Orașului Zărnești, în perioada 30 septembrie – 2 octombrie, fiind organizat de Centrul Artist pentru Artă, cu sprijinul Primăriei Orașului Zărnești.

Festivalul-concurs este o oportunitate de promovare pentru tinerii artişti aflaţi la început de drum, aceştia având posibilitatea de a performa în fața publicului, dar şi a unor specialiști în domeniul artelor.

Festivalul cuprinde patru secțiuni principale și o secțiune suplimentară. Secțiunea de muzică populară, muzică pop, secțiunea suplimentară, dar și secțiunea pentru dansuri tradiționale și moderne.

Citeste și:  Campania "Dar din suflet pentru seniori" de Paște: 6.550 de tichete deja distribuite! 12.776 de brașoveni eligibili sunt așteptați la Direcția de Asistență Socială până pe 30 aprilie

Pentru condiții de participare și modalități de înscriere, tinerii talentați pot consulta regulamentul oficial pe pagina organizatorului, aici.

„Înscrierea în acest festival oferă artiștilor care sunt la început de drum, oportunități prin care aceștia pot fi descoperiți, pot înregistra debut artistic, pot fi promovați, pot performa în fața publicului și a unor specialiști și de asemenea pot obține titluri, distincții și premii. Acest festival este organizat la nivel național, în scopul de a descoperi în tânăra generație și nu numai, noi valori ce au nevoie să fie susținute ca să evolueze și să devină noii reprezentanți ai culturii muzicale românești”, spun organizatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.