Autobuzele de pe liniile metropolitane 110 și 120, vor circula pe un traseu usor deviat prin comuna Cristian

De astăzi, 21 noiembrie, timp de câteva zile, autobuzele de pe liniile metropolitane 110 (Brașov – Cristian) și 120 (Brașov – Vulcan), vor circula prin comuna Cristian, pe ambele sensuri de deplasare, pe un traseu ușor deviat în zona Primăriei din localitate, respectiv pe străzile Ghimbavului și Morii.

Modificarea este determinată de efectuarea începând de astăzi a unor lucrări de infrastructură pe strada Lungă (DN 73) din Cristian. În aceste condiții, până la finalizarea lucrărilor, autobuzele de pe liniile 110 și 120 nu vor mai deservi stațiile ”Școală Cristian” și ”Parcul Eroilor”, pe ambele sensuri de deplasare.

Pentru îmbarcarea călătorilor din zonă vor fi amenajate două stații temporare, după cum urmează: ”Gheorghe Lazăr” pe strada Ghimbavului (în locul stației ”Școală Cristian”) și ”Școala Gimnazială” pe strada Morii (în locul stației ”Parcul Eroilor”).

RATBV își cere scuze călătorilor afectați de această măsură pentru disconfortul creat și îi asigură că imediat după finalizarea lucrărilor va relua circulația pe liniile 110 și 120 pe traseele obișnuite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.