Autobuzele RATBV circulă după un program special

RATBV aduce la cunoștința clienților săi faptul că în data de 24 ianuarie 2023, zi liberă potrivit prevederilor legale, mijloacele de transport public de călători în Municipiul Brașov și Zona Metropolitană Brașov vor circula potrivit orarelor valabile unei zile de duminică.

În vederea evitării oricărei confuzii cu privire la graficul de circulație al autobuzelor și troleibuzelor din aceste zile, le adresăm călătorilor rugămintea să consulte orarele postate pe site-ul www.ratbv.ro, în secțiunea ”Trasee și orare” și care sunt afișate și în stații. Programarea menţionată se referă atât la liniile urbane, cât şi la cele din zona metropolitană Braşov.

În ceea ce privește punctele de vânzare ale biletelor și abonamentelor RATBV S.A., acestea vor funcționa astăzi potrivit orarelor valabile în zilele de duminică.

Citeste și:  Consiliul Copiilor Brașoveni și-a prezentat propunerile de completare a proiectului de buget 2023

Pentru evitarea oricărei situații neplăcute cu privire la achiziționarea de titluri de călătorie RATBV, reprezentantii institutiei ii informeaza pe clienti că pot utiliza pentru plata oricărui tip de bilet sau abonament aplicația ”24 pay”, disponibilă în toate mijloacele de transport din municipiul Brașov și zona metropolitană. De asemenea, în toate autobuzele și troleibuzele RATBV plata călătoriei se poate face și direct cu cardul bancar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.