„Aventuri cu Domnul Goe”, premieră pentru copii, la acest sfârșit de săptămână

Sâmbătă și duminică, 4 – 5 iunie 2022, de la ora 17.00, în Sala Operei, publicul este invitat la o nouă premieră: „Aventuri cu Domnul Goe”, spectacol pentru copii de Ioan Gârmacea, după „Vizită”, „Două lozuri”, „Dl. Goe”, „Bubico”, „Un pedagog de școală nouă” și „Cometa” de I. L. Caragiale . Adaptare text: Izabela Oancea. Muzica: Sorin Oancea.  

Cine nu a auzit de domnul Goe? Personajul neastâmpărat, născut din condeiul marelui scriitor I.L. Caragiale, ajunge la Opera Brașov! Vă aşteptăm, împreună cu micii năzdrăvani, la un spectacol în care râsul şi buna dispoziţie sunt garantate. Muzica este una actuală, pornind de la pop, rock și ajungând chiar la rap.

„Un geniu al comicului, Caragiale reflectă, în cel mai fidel mod, în contextul actual, realități legate de incultură, caractere și educație, desăvârșind teatrul de satiră socială.

Citeste și:  Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă remarcabilă în Arabia Saudită

Ion Luca Caragiale ne provoacă să medităm asupra comicului, să descoperim, printre hohotele de râs, tristețea eternelor probleme comportamentale și, mai mult, ne provoacă să fim mai buni, oferind adevărate lecții de viață, atât de vii și de actuale.

Universul lui Caragiale este, de fapt, un spectacol etern, ce punctează cu umor defectele societății noastre, cu scopul de a le îndrepta, imaginația fiind cheia ce deschide un univers nemaivăzut”, ne mărturisește regizorul acestui spectacol, Iulian-Ioan Sandu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.