AVERTISMENT CRPC Brașov: Nu cumpărați această carte, este plină de greșeli! FOTO

Avertisment dat de șeful Comisariatului pentru Protecția Consumatorului Brașov, Sorin Susanu: Atenție de unde cumpărați jucăriile! Multe dintre produsele scoase la vânzare fac mai mult rău decât bine copiilor. Un exemplu în acest sens este o carte aflată la vânzare, plină de greșeli.

Potrivit lui Susanu, copiii își pot însuși aceste greșeli, astfel că, această carte, nu va avea un scop educativ, pentru cei mici.

„ATENTIE de unde cumpărați cadouri pentru copiii dumneavoastră!Unii agenti economici au ca singur scop: CÂȘTIGUL financiar, in detrimentul respectării oricăror reguli și cu o lipsă evidentă de moralitate.INACCEPTABIL!Consider ca unul dintre cele mai potrivite cadouri pentru copiii noștri este o carte. Este una dintre cele mai bune modalități pentru a le dezvolta capacitatea intelectuala și cultura generala. Cu toate acestea, NU RECOMAND „cărțile” din imaginile alăturate, deoarece acestea vor face mai mult rău decât bine copiilor care le vor citi și vor vedea greșelile gramaticale existente; cu siguranta vor fi extremi de confuzi si este posibil sa asimileze aceste greșeli considerandu-le corecte (doar apar scrise intr-o „carte”)”, se arată în postarea șefului CRPC Brașov.

Citeste și:  Persoanele fizice se pot înscrie de astăzi în prima etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.