Banca Națională a României – Agenția Brașov organizează lecții de educație financiară pentru elevi în „Săptămâna altfel”

Începând cu data de 12 octombrie 2023, Banca Națională a României – Agenția Brașov reia organizarea, la sediul său din Piața Sfatului nr. 26, a lecțiilor de educație financiară adresate elevilor din clasele V-XII, cu prilejul desfășurării săptămânii Școala altfel pe parcursul anului școlar 2023-2024.

Pe lângă întâlnirile cu specialiștii BNR, copiii vor avea ocazia să viziteze o parte din Palatul Czell, clădire emblematică a Brașovului, să admire elementele de arhitectură și decorațiunile interioare, o expoziție de monede și bancnote numismatice și vor putea să redescopere orașul prin ochii pictorului Ștefan Mironescu, prin intermediul celor douăsprezece picturi care fac parte din patrimoniul Muzeului Bisericii Sfântul Nicolae – ‘’Prima Școală Românească’’. 

Citeste și:  Au fost finalizate lucrările de modernizare la Maternitate din Brașov! O investiţie de peste 33 de milioane de lei din fonduri europene

Totodată, vor putea vedea, expusă în original, Scrisoarea lui Mihai Eminescu adresată prietenului său Chibici, de pe patul de spitaldin Viena.

 Lecțiile se organizează în zilele de marți, miercuri și joi, în intervalele orare 10-12 și 14-15.

Rezervarea activităților se face de către profesori pentru grupuri de minim 10 și maxim 35 de elevi la secretariatbrasov@bnro.ro. BNR își rezervă dreptul de a anula lecția programată, prin e-mail transmis persoanei de contact.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.