Bărbat de 32 de ani, depistat pozitiv la cocaină, în traficul rutier din Râșnov

Miercuri, polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov au oprit în trafic un bărbat, în vârstă de 32 ani, care conducea un autoturism pe raza Stațiunii Râșnov, din  județul Braşov.

În timp ce polițiștii efectuau controlul, au observat indicii în comportamentul conducătorului auto că s-ar afla sub influența substanțelor interzise, fapt pentru care s-a procedat la testarea sa din punct de vedere al prezenței substantelor psihoactive, iar rezultatul a fost pozitiv la substanța cocaină.

În consecință, bărbatul a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de mostre biologice pentru a se stabili cu exactitate prezența în organism a substanțelor psihoactive consumate.

 În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se afectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Citeste și:  CFR Călători: Nicio anulare a trenurilor din cauza lipsei de personal sau de material rulant!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.