Bărbat de 61 de ani, decedat după ce un copac a căzut peste el, pe un fond forestier din zona Valea Cumpănii (Recea)

Un bărbat de 61 ani, angajat al unei firme de exploatare forestieră, a decedat în această dimineață, după ce copacul pe care îl tăia s-a prăbușit peste el.

Tragicul eveniment a avut loc pe un fond forestier din zona Valea Cumpănii, localitatea Recea. Poliția Municipiului Făgăraș a fost sesizată în jurul orei 10.00. În cauză s-a întocmit un dosar penal în care politiștii desfășoară activități pentru a stabili exact cum s-a întâmplat, potrivit IPJ Brașov.

În jurul orei 10.00, Politia Municipiului Făgăraș a fost sesizată cu privire la faptul că un bãrbat de 61 ani, angajat al unei firme de exploatare forestieră, a desfășurat activități de tăiere arbori pe un fond forestier din zona Valea Cumpănii, localitatea Recea, moment în care un copac s-ar fi prăbușit peste el, suferind vătămări ce au dus la decesul acestuia. În cauză s-a întocmit un dosar penal în care politiștii desfășoară activități pentru stabilirea situației de fapt”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Citeste și:  Trei braşoveni de la ACS Reggio Liriada Braşov, convocaţi în premieră la echipa naţională de minifotbal

Foto: GettyImages / Arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.