Bărbat reținut de către polițiștii brașoveni, pentru mai multe infracțiuni

Polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “lovirea sau alte violențe”, “portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase” și “tulburarea ordinii și liniștii publice”.

În fapt, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 11 februarie 2021, în jurul orei 10.50, un bărbat, în vârstă de 41 ani, ar fi agresat fizic un alt bărbat, în vârstă de 42 ani, în timp ce aceștia se aflau în interiorul unui centru sportiv de recreere situat pe raza municipiul Brașov., precizează comisarul de poliție, Alina Maria Ivan.

Citeste și:  Dino Parc Râșnov și Tedi îi invită pe copii la Festivalul Veseliei

Din cercetările efectuate în cauză a rezultatul faptul că, pe fondul unor discuții contradictorii între cele două persoane, bărbatul, în vârstă de 41 ani, i-ar fi provocat celuilalt bărbat leziuni cu un obiect dur, tăietor-înțepător, ce au necesitat 5-6 zile de îngrijiri medicale.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 03 martie 2021, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Brașov, au reținut pentru 24 de ore bărbatul în vârstă de 41 ani. Ulterior, la propunerea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile față de bărbat, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.