Bărbat reținut de polițiștii brașoveni pentru tâlhărie

Polițiștii din cadrul Biroul Investigații Criminale Brașov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “tâlhărie”, cu persoana cercetată în stare de reținere.

La data de 01 aprilie a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii brașoveni au fost sesizați de către o persoană de sex feminin, în vârstă de 72 de ani, cu privire la faptul că, în jurul orei 17.00, în timp ce se deplasa pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, din municipiul Brașov, a fost deposedată de geanta pe care o avea asupra sa. Cercetările efectuate în cauză de către polițiști au dus la identificarea persoanei bănuite de săvârșirea faptei, un bărbat de 32 de ani, din municipiul Săcele, județul Brașov, și la stabilirea modalității de comitere a faptei.Astfel, acesta ar fi urmărit mai întâi victima, după care s-a apropiat în viteză de ea și a împins-o pentru a se dezechilibra, moment în care a deposedat-o, prin smulgere, de geanta pe care o avea asupra sa și în care se afla o sumă de bani, un card bancar și documente personale.

Citeste și:  O nouă ediție a programului Start-up Nation tot mai aproape de aprobare

Prin ordonanța din data de 05 aprilie 2023, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului bănuit de comiterea faptei și introducerea în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Brașov, urmând a fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov pentru luarea măsurilor legale față de acesta.

În cauza descrisă, cercetările sunt continuate de polițiștii brașoveni, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.