Bărbat reținut la Brașov, după ce a condus autoturismul cu peermisul de conducere anulat

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Brașov, au dispus măsura preventivă a reținerii unui bărbat, în vârstă de 45 de ani, întrucât a condus autovehiculul pe drumurile publice având permisul de conducere anulat.

În fapt, la data de 01.11.2022, în jurul orei 18.30, pe DJ 132B, în localitatea Homorod, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Serviciului Rutier Brașov, a oprit, pentru control, un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat, în vârstă de 45 de ani, care, din interogările efectuate în bazele de date aparținând Poliției Române, conducea vehiculul având permisul de conducere anulat.

Pentru aspectele constatate, în cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvâșirea infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducre” și, întrucăt bărbatul nu este la prima abatere, acesta fiind cercetat și în alte cauze penale pentru fapte similare, s-a dispus măsura reținerii preventive pentru 24 de ore și introducerea acestuia în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Brașov.

Citeste și:  500.000 de euro disponibili pentru ONG-uri mici și instituții de învățământ în 2024, prin Programul Start ONG

  Cercetările sunt continuate în dosarul penal constituit și instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.