Bărbați reținuți de către polițiștii brașoveni

  • Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ”punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 28 august 2022, în jurul orei 16,40, un bărbat , în vârstă de 33 ani care conducea un moped pe strada Morii din municipiul Săcele, județul Brașov a intrat în coliziune față-spate cu un autoturism, în urma evenimentului rutier rezultând doar pagube materiale, fără victime.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale vehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul nu este înmatriculat.

Citeste și:  Peste 400 dintre cei mai puternici cicliști din Europa sunt așteptați la primul Campionat European de Mountain Bike din România

Procedându-se la testarea conducătorului mopedului din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0,80 mg/l alcool pur. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

  • Polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie” (2 fapte).
Citeste și:  Elevii din Ploiești blocați în gara din Buda în timpul călătoriei către Brașov în „Săptămâna Verde”

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 48 ani, din localitatea Dumbrăvița, județul Brașov, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al unor discuții în contradictoriu, i-ar fi agresat fizic pe soția sa, în vârstă de 44 ani și pe fiul său, în vârstă de 25 ani, în timp ce se aflau la domiciliul comun din localitatea Dumbrăvița, județul Brașov.

Ambele persoane au fost evaluate medical la fața locului, ulterior, tânărul, în vârstă de 25 ani, a fost preluat și transportat la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Citeste și:  Târg de carte second-hand pentru copii și părinți, sâmbătă, la Centrul Cultural Apollonia din Brașov

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.