Bază sportivă modernă, la Predeal

Stadionul din Predeal a fost dărâmat, iar pe locul vechii arene, CNI va ridica două terenuri, unul exclusiv de fotbal, dar și unul pentru alte sporturi, care vor costa peste două milioane de euro. Astfel, Predealul va avea o bază sportivă modernă, până la începutul anului viitor.

“Baza sportivă va cuprinde un teren de fotbal. Un teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei și tenis. O clădire pentru vestiare și un mic centru de presă. Parcare, alei pietonale, spații verzi. De asemenea, vor exista tribune. 500-600 de locuri, cu 20 de locuri pentru oamenii cu nevoi speciale”, a precizat pentru Radio România Brașov FM, primarul orașului Predeal, Sorin Ciobanu.

Citeste și:  74 de proiecte culturale în etapa finală pentru cele 6 milioane de lei alocate de Primăria Brașov prin Ghidul de finanțare

În prezent, terenul vechiului stadion, devenit o ruină, a fost readus la starea inițială și a fost predat Companiei Naționale de Investiții, care va începe în primăvară construcția bazei. Termenul de finalizare este prevăzut a fi între 8 și 12 luni.

Foto. Imagine cu caracter ilustrativ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.