Bilet unic de vizitare pentru muzeele din Brașov

Consiliul Judeţean Braşov a aprobat cuantumul Biletului unic de vizitare a instituțiilor muzeale din subordinea administraţiei publice judeţene. Preţul aprobat pentru Biletul unic este de 25 de lei pentru adulţi, 20 lei pentru pensionari, 5 lei pentru copii şi 50 de lei pentru pachetul destinat unei familii formate din doi adulţi şi doi copii.

Astfel, Biletul unic va fi introdus la următoarele instituţii: Muzeul Judeţean de Istorie – Casa Sfatului şi Bastionul Ţesătorilor, Muzeul de Etnografie Braşov şi cele trei secţii ale sale – Muzeul Civilizaţiei Urbane a Braşovului, Muzeul Etnografic Săcele şi Muzeul Etnografic „Gheorghe Cernea” Rupea, Muzeul de Artă Braşov, Muzeul „Casa Mureşenilor” – inclusiv Casa „Ştefan Baciu”.

Citeste și:  Atelierele Creatorilor, în Săptămâna verde, la Centrul Cultural Reduta din Brașov

La aceste nouă obiective muzeale vor fi adăugate încă două, din cadrul Muzeului Județean de Istorie Brașov, în momentul în care acestea îşi vor deschide porţile: Secția Bastionul Graft de pe Aleea după Ziduri şi Muzeul Sportului şi Turismului Montan care este în curs de amenajare în clădirea Olimpia.

Biletul unic de vizitare va avea o valabilitate de 15 zile, astfel încât cei care îl cumpără să aibă timp să viziteze toate muzeele, inclusiv cele de la Săcele şi Rupea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.