Opera Brașov: Biletele pentru spectacolele și repetițiile generale cu public se pun în vânzare de luni, 13 martie

Începând de luni, 13 martie 2023, se pun în vânzare biletele pentru evenimentele lunii aprilie, programul fiind unul foarte bogat și variat!

Pentru a veni în întâmpinarea cererii ridicate venite din partea publicului de a participa la spectacolele noastre, odată cu punerea în vânzare a biletelor pentru „Rigoletto” – operă de G. Verdi (1 aprilie 2023), „Cavalleria Rusticana” – operă de P. Mascagni și Pagliacci” – operă de R. Leoncavallo (ambele lucrări se joacă în cadrul aceluiași spectacol, 8 aprilie 2023), „Silvia” – operetă de E. Kálmán (22 aprilie 2023) și „Faust” – operă de Ch. Gounod (29 aprilie 2023), vor fi disponibile și tichete pentru repetițiile generale ale acestor evenimente! Repetițiile se vor desfășura cu o zi înainte de fiecare spectacol, la matineu (ora 11.00), în Sala Operei Brașov!

Citeste și:  Recitalul vocal-instrumental „Classic Meets Musical”, vineri, în Foaierul Operei Brașov

Începând cu ora 10.00, biletele se vor putea achiziționa atât online, pe site-ul www.bilet.ro, cât și de la sediul Operei Brașov din str. Bisericii Române nr. 51. Program Casierie: Luni – Vineri 10 – 17 şi cu o oră înainte de începerea spectacolelor (în cazul în care rămân bilete disponibile).

Informații se pot obține la telefon: 0268-419380.

Evenimente desfășurate cu sprijinul Consiliului Local al Municipiului Brașov și al Primăriei Municipiului Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.