„BlueStreamline” lansează cel de-al 14-lea monopost – BS23

Echipa de curse „BlueStreamline” a Universității Transilvania din Brașov, organizează un eveniment de lansare a Monopostului BS23, pe data de 26 Iulie 2023, ora 17:00, în fața corpului C al Universitații Transilvania din Brașov, strada Universității nr. 1, Brașov.

În cadrul evenimentului, echipa „BlueStreamline” va marca un deceniu și jumatate de existență prin lansarea celui de-al 14-lea monopost, cu care echipa va participa la trei competiții internationale Formula Student, în perioada 28 Iulie – 28 August: în Portugalia pe Kartodromo Castelo Branco, în Spania, pe Circuit de Catalunya , Barcelona și în Croația, pe circuitul Rimac Test Track, Micevec.

Din octombrie anul trecut, zi de zi, noapte de noapte am depus toate eforturile intelectuale și fizice sa făurim BS23, al 14-lea monopost #BlueStreamline cu care celebrăm un deceniu și jumătate de existență. Așa cum este a noastră, este și a voastră, a Universității Transilvania, a Brașovului și a României! Veniți să vă bucurați cu noi la evenimentul de lansare „Loading BS23” , scrie pe pagina de Facebook a Universității Transilvania Brașov.

Citeste și:  Evaluările naționale la finalul claselor a II-a, a IV-a și VI-a în anul școlar 2023 – 2024 au început astăzi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.