„Brașov, oraș din poveste“ aduce Crăciunul și pe patinoar, începând de astăzi, 22 decembrie!

Astăzi, 22 decembrie, brașovenii și turiștii sunt invitați la deschiderea patinoarului din Piața Sf. Ioan, începând cu ora 18.00. Intrarea pe patinoar va fi gratuită. Vizitatorii pot folosi patinele proprii sau cele 100 de perechi de patine pentru copii și adulți puse la dispoziție tot în mod gratuit gratuit. Atmosfera de sărbătoare va fi conturată de Magic FM – Radioul lui Moș Crăciun.

Evenimentul de astăzi îi va aduce pe patinoar pe sportivii de la Secția de patinaj artistic de la Corona, apoi, de la ora 18.30, brașovenii se vor putea bucura de colindele cântate de elevii școlii de canto „Find Music by Cristina Bondoc”. În program va fi și solistul Darius Moisa, iar de la ora 20.00, Moș Crăciun îi așteaptă pe copii să își spună dorințele și să le ofere cadouri.

Foto. Adina Deliu – Magic FM

Și în zilele următoare, Municipalitatea, în parteneriat cu Magic FM, le-a pregătit celor mici și celor mari o serie de surprize la patinoar.În 23 decembrie, de la ora 16.30, Fanfara de copii Jugendblaskapelle, condusă de profesorul Matthias Roos, îi va bucura pe cei prezenți cu cântece de Crăciun, iar de la ora 17.00, Adina Deliu îi va antrena pe cei mici în jocuri ale copilăriei pe patine. De la ora 18.00, artistul Andrei Coman și soliștii Andra Morar, Larisa Gobei, Medeea Gheorma, Daria Rotaru, Karina Gheorghe, Ayana Gheorghe, Rebecca Ailincăi, Anastasia Ailincăi, Doina Drăgan, Dorina Drăgan și Denisa Olenic le vor cânta celor prezenți cântece de iarnă. La ora 19.30, Moș Crăciun va fi, din nou, prezent în Piața Sf. Ioan pentru a se întâlni cu cei mici.

Citeste și:  Reuniunea NATO la București, mediatizată masiv în presa din România, dar și din Republica Moldova

Și în 24 decembrie, Primăria și Magic FM îi invită pe brașoveni să se bucure de patinaj și atmosfera sărbătorilor. De la ora 16.00, folkiștii Corina și George Nica le vor aduce bucuria Crăciunului celor prezenți, iar de la ora 17.00, copiii clasei de canto, coordonați de artista Marilena Palici îi vor bucura cu cântece de iarna pe brașovenii și turiștii din Piața Sf. Ioan. La 17.30 va veni și Moș Crăciun, pentru a afla ce își doresc cei mici să găsească sub bradul de Crăciun.

Patinoarul va fi deschis până în data de 28 februarie. Programul de funcționare este de luni până vineri, între orele 14:00 – 20:00, iar sâmbătă și duminică, patinoarul va fi deschis între orele 10:00 și 20:00. Fiecare serie va avea o durată de 90 de minute, urmată de un timp de 30 de minute pentru curățarea și refacerea gheții.

Citeste și:  Șoferii români vor primi amenzile de la CNAIR prin Poşta Română

„Dragi brașoveni, începând de astăzi vă invităm să vă bucurați de patinoarul din Piața Sfântul Ioan. Chiar dacă deschiderea acestuia a fost întârziată din cauza procedurilor de atribuire, magia sărbătorilor se va simți și în Piața Sfântul Ioan, pe patine, cu colinde, alături de Moș Crăciun, pentru copii și pentru familiile brașovene. Avem pregătite o serie de evenimente, pentru cei mici și pentru cei mari deopotrivă, iar deschiderea patinoarului va fi sărbătorită cu un moment de patinaj artistic, urmată de momente de colinde, iar în fiecare seară brașovenii vor putea să se bucure de evenimentele pe care le vom organiza aici, în Piața Sfântul Ioan. Moș Crăciun va fi și el prezent în fiecare seară, până de Crăciun, pentru a le oferi cadouri celor mici. O altă veste bună este că patinele se vor oferi gratuit tuturor celor care vor veni să se bucure de sărbătorile de iarnă pe patinoar”, a declarat viceprimarul Flavia Boghiu.

Foto. Flavia Boghiu

Intrarea pe patinoar va fi gratuită. Vizitatorii pot folosi patinele proprii sau cele 100 de perechi de patine pentru copii și adulți puse la dispoziție tot în mod gratuit gratuit. Funcționarea patinoarului este asigurată în urma unui parteneriat dintre Municipalitate și Agenția Metropolitană Brașov.

Citeste și:  1 Decembrie - sărbătoarea națională a tuturor românilor, ce ne definește, în esență, ca cetățeni ai României! Imagini de la Brașov

Vă reamintim că deschiderea acestui patinoar a fost programată, inițial, pentru data de 29 noiembrie, dar în urma identificării unor vicii în ofertele celor doi operatori care au participat la procedură, Municipalitatea a fost nevoită să reia procedura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.