Brașovenii pot cumpăra brazi de Crăciun de la RPK: Comenzi telefonice!

Brașovenii pot cumpăra brazi de Crăciun și de la pepiniera Regiei Pădurilor Kronstadt de la Brădet.

Din 17 decembrie, Regia Pădurilor Kronstadt va scoate la vânzare aproximativ 100 de pomi de Crăciun mai mici, pentru locuințe și alți 50, mai înalți, care vor fi tăiați de sub liniile de înaltă tensiune, pentru instituțiile care dispun de spații mai mari, cum este cazul bisericilor.

Cei 100 de pomi de Crăciun (din speciile Abies Nordmanniana – bradul de Caucaz și Picea Pungens – molid argintiu) sunt crescuți în pepiniera Regiei de la Brădet de pe DN 1A Brașov – Cheia și au fost plantați în urmă cu aproximativ 10 ani.

Citeste și:  Prețuri reduse la carburanți. Caută cele mai bune prețuri din Brașov, AICI!

Pentru a achiziționa un pom de Crăciun din pepiniera de la Brădet, persoanele interesate își stabilesc telefonic o programare, la numărul de telefon 0368-405.401, în baza căreia se deplasează la pepinieră unde își vor alege pomul de Crăciun.

Plata se va face direct la personalul regiei însărcinat cu vânzarea.

Prețul unui pom de Crăciun din pepiniera de la Brădet este de 30 lei (în cazul arborilor de calitatea a doua) și 50 lei (pentru cei de calitatea întâi).În pepiniera Regiei de la Brădet, cu o suprafață de un hectar sunt aproximativ 2.200 de pomi pentru Crăciun.

În anul 2019, după ce a fost valorificat primul lot de pomi de Crăciun, au fost plantați alți 300, care vor fi comercializați în momentul în care vor ajunge la dimensiunea optimă, iar astfel de acțiuni de plantare, vor continua în fiecare primăvară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.