Brașovenilor li se pregătește o comedie de zile mari! Premiera spectacolului de teatru „Doamna Jekyll și Doamna Hyde”, la Centrul Cultural Reduta

Teatrul Particular Brașov anunță Premiera spectacolului de teatru „Doamna Jekyll și Doamna Hyde”, care va avea loc pe 18 iulie 2022, ora 19.00, la Centrul Cultural Reduta.

O comedie neagră despre două doamne botezate intenționat Jekyll și Hyde, după numele celebrului Jack the Ripper ( Spintecătorul ), personaj a cărui identitate reală nu a fost decoperită niciodată. Un spectacol în regia lui Cristian Ioan cu Dorina Roman, Monica Codreanu și Silviu Dudescu.

Cristian Ioan, regizor, are o experiență de 47 de ani în coordonarea de proiecte teatrale și regie de teatru, o experiență vastă în management teatral fiind director general şi regizor la Teatrul de Nord Satu Mare în perioada 1987-2000, director general al Teatrului de Stat Oradea (simultan cu Satu Mare) în perioada 1993-1994, director general al Teatrului Național Târgu Mureș în perioada 2000-2008; a fost Iniţiator al Festivalului “Teatru Imagine”, primul festival internațional de teatru din Romania post 1989 – ajuns la a VIII-a ediţie în 1992, membru al juriului în festivaluri de teatru internaționale, iar în anul 2004 a fost decorat de Președintele României cu Ordinul ”MERITUL CULTURAL ÎN RANG DE CAVALER”.

Citeste și:  Asociația Antiteatru prezintă piesa "Crocodil", astăzi, la Centrul Cultural Apollonia din Brașov

Biletele se pot achiziționa de la Centrul Cultural Reduta, dar și online de pe bilet.ro, AICI.

Proiect cofinanțat de Consiliul Județean Brașov | Partener: Centrul Cultural Reduta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.