Brașovul este în topul celor mai ieftine și frumoase orașe europene

Brașovul este poziționat pe locul 6 într-un clasament recent al celor mai atractive orașe din Europa din punct de vedere turistic, dar și al costurilor pentru cineva care ar vrea să își schimbe rezidența, potrivit unui studiu realizat de administratorii site-ului GoVisaFree.com.

Brașovul este considerat de autorii studiului drept unul dintre cele mai ”cool” orașe din România și unul dintre cele mai ieftine în care să trăiești în Europa. Este considerat un oraș turistic cu o coloratură medievală în centrul istoric.

Un combo Mcdonald’s costă €3.98. Chiria lunară pentru un apartament mobilat de 85 m2 într-o zonă scumpă este de aproximativ €490.

Citeste și:  “Sportul pentru toți” pune în mișcare comunitățile din Brașov, Timișoara, Prahova și București pentru îmbunătățirea infrastructurii sportive

În top 10 cele mai ieftine orașe europene în care să trăiești se mai află, din România, orașele Iași, Cluj-Napoca și Timișoara. Pe primele trei locuri se află Pristina – Kosovo și două orașe din Ucraina, iar pe locul 10, Lodz-Polonia.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.