Braşovul va găzdui un turneu internaţional de şah inclus în Romanian Grand Prix 2023

Braşovul va găzdui un turneu internaţional de şah inclus în Romanian Grand Prix 2023.

Una dintre cele mai importante competiţii din calendarul Federaţiei Române de Şah din acest an, la care sunt aşteptaţi sute de participanţi din ţară şi străinătate, se va desfăşura la Cercul Militar din Braşov, în perioada 17-22 iulie.

Recent, la Consiliul Județean Brașov s-a analizat modalitatea în care administraţia publică judeţeană se poate implica pe partea de organizare, fiind vorba despre o competiţie la cel mai înalt nivel, care va concentra atenţia şi interesul lumii şahiste de pe întregul mapamond.

Federaţia Română de Şah va putea aplica pe Programul Consiliului Judeţean Braşov privind acordarea de finanţări nerambursabile, din bugetul propriu al judeţului, pentru proiectele sportive organizate în anul 2023 – pe secţiunea destinată federaţiilor sportive naţionale.

Citeste și:  Transavia Airlines vine pe Aeroportul Brașov? Zboruri directe către Paris-Orly posibile în 2025!

Președintele Consiliului Județean a declarat ca în perioada următoare vor aproba ghidurile solicitantului pentru programele pe care le vor finanţa în acest an – inclusiv pentru cel destinat federaţiilor sportive, astfel încât potenţialii beneficiari din toate domeniile eligibile să aibă timp să pregătească proiecte eligibile.

Foto. Arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.