Cadoul Alphaville de Crăciun: ‘Ți-am împodobit și bradul, hai acasă!’

Un Crăciun de vis este cel petrecut acasă, lângă bradul împodobit, în confortul căminului tău. Am intrat deja în spiritul Sfintelor Sărbători, iar întreaga ta atenție este acum îndreptată la darurile cu care le vei aduce bucurie în suflet celor dragi.

Nu mai ai timp să-ți mobilezi și să-ți decorezi noua locuință, așa că Alphaville s-a gândit să-ți dea o mână de ajutor. Am apelat la cei mai buni designeri, care s-au depășit în realizarea căminului la care ai visat.

Am aranjat totul în detaliu, covoare pufoase care să-ți răsfețe pașii, perdele și draperii care să-i învăluie în lumină încăperile și tablouri care să-ți încânte privirea.

Citeste și:  e-Factura: Perioada fără sancţiuni pentru contribuabilii care nu utilizează sistemul, extinsă până la 31 mai. Noi funcționalități aduse aplicației MF

Este căminul pe care ți l-ai dorit și este gata, pentru tine.

Mutarea o poți face imediat, fără nicio bătaie de cap. Apartamentul tău te așteaptă, ia-ți darurile și hai acasă! Adu-i și pe cei dragi cu tine, să petreceți primul Crăciun în căminul la care visezi de-o viață.

Alphaville ți-a împlinit minunea de Crăciun. Te așteptăm cu cheile pe masă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.