Călătorie muzicală fascinantă în jurul lumii, în această seară, la Filarmonica Brașov

Brașovenii sunt invitați la o călătorie muzicală fascinantă în jurul lumii, în această seară! Alăturați-vă lui Adrian Mantu la violoncel, Dermot Dunne din Irlanda la acordeon și lui Mihai Cucu, care va adăuga o dimensiune vizuală unică evenimentului prin arta sa vizuală.

Programul serii este variat, începând cu „Le Grand Tango” de Astor Piazzolla, urmat de „Variazioni di Bravura” de Niccolò Paganini și „Spiegel im Spiegel” (Oglindă în oglindă) de Arvo Pärt. Nu vor lipsi nici melodii captivante precum „The Coolin” de Joan Trimble, „Bachianas Brasileiras” de Heitor Villa-Lobos, emoționanta compoziție „Playing Love” din „The Legend of 1900” de Ennio Morricone, „Dans Țărănesc” de Constantin Dimitrescu și un insolit „Cântec din Coreea de Nord”.

Citeste și:  Salvamontiştii au fost solicitaţi să intervină în 28 de cazuri în ultimele 24 de ore, inclusiv în județul Brașov

Biletele pentru acest eveniment se găsesc la casieria Filarmonicii Brașov, unde sunt disponibile și bilete cu reducere sau online la aici.

Activitățile Filarmonicii Brașov sunt susținute de către Primăria Municipiului Brașov și Consiliul Local Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.