Călin Molodovan: „Ne suntem datori, în primul rând nouă, cu o victorie acasă”

FC Braşov se pregătşte pentru ultimul meci din play-out-ul Ligii a 2-a şi vrea prima victorie din 2022 pe teren propriu. Sâmbătă, stegarii vor avea în faţă pe Astra Giurgiu. Chiar dacă pentru acest meci Călin Moldovan nu i-a băgat în cantonament pe jucători, antrenorul nostru vrea să câştige meciul, mai cu seamă că vrea să pregătească cât mai bine barajul de menţinele în Liga a 2-a.

Pentru acest meci Călin Moldovan nu se va putea baza pe Maric şi pe Boţia, accidentaţi.

„Ne-am pregătit foarte bine în această săptămână. Ne suntem datori, în primul rând nouă, cu o victorie acasă. Chiar dacă pe teren propriu nu am făcut multe puncte, am evoluat destul de bine, ne-am creat ocazii de a marca. Dacă am reuşit să câştigăm în deplasare, atunci înseamnă că putem, avem valoarea necesară să ne impunem şi acasă. În meciurile de pe teren propriu ne-a lipisit şansa. Toată lumea spune că jucăm cu o echipă slabă, aproape desființată, cu probleme financiare, dar noi cu oricine tratăm jocul la fel. Vom fi serioşi şi vom face totul pentru a ne impune. Poate apărea o stare de relaxare, dar am avut discuții cu băieții şi le-am transmis că trebuie să ne respectăm în primul rând pe noi. După situaţia din ultima vreme cu meciurile de acasă, suntem obligați să tratăm cu seriozitate partidele de pe teren propriu, să câştigăm jocul şi să ne pregătim cât mai bine pentru baraj. Este un antrenament foarte bun. De aceea trebuie să fim serioşi şi să dăm maxim. Nu vom menaja pe nimeni pentru meciul cu Astra.”, a transmis Călin Moldovan.

Meciul cu Astra Giurgiu va avea loc sâmbătă, 7 mai, de la ora 11.00, pe Stadionul Tineretului. După aceea toţi stegarii sunt aşteptaţi la Stadionul Metrom, unde echipa de Under 16 va avea un meci foarte important, în semifinalele Ligii Elitelor, cu Universitatea Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.