Campania Națională “Curățăm România” a ajuns la Brașov. Acțiunile sunt programate pe 16 și 30 aprilie

  • Primăria Brașov lansează o invitație comunității pentru a se alătura demersului său în campania de curățenie pe Tâmpa, Dealul Melcilor, ,,La Iepure” și la Pietrele lui Solomon.

Primăria Brașov se alătură campaniei naționale privind ecologizarea zonelor afectate de deșeuri “Curățăm România”, proiect derulat de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, campanie care se desfășoară sub sloganul „O țară fără deșeuri abandonate!“

Având în vedere că de-a lungul timpului am primit mai multe sesizări cu privire la deșeurile din pădurile de lângă Brașov, Primăria Municipiului Brașov va organiza în 16.04.2022 și 30.04.2022 o acțiune amplă de curățenie în aceste zone.

Astfel, în 16 aprilie acțiunea de salubrizare va avea loc pe Dealul Melcilor și Tâmpa, iar în 30 aprilie se va derula Drumul Forestier Crucur, zona “La Iepure” și la Pietrele lui Solomon.

Citeste și:  Cetățuia Brașovului se redeschide în Săptămâna Luminată

La această acțiune sunt invitați, alături de reprezentanții Municipalității, cetățeni, reprezentanți a altor instituții publice comunităților locale, ONG-uri și operatori de salubrizare. La această acțiune și-au anunțat prezența reprezentanții Agenției Naționale pentru Protecție a Mediului și cei ai Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate.

Vă reamintim că, în data de 4 aprilie, ministrul mediului, Tánczos Barna, a lansat la Campania Națională „Curățăm România!”, campania care se desfășoară până la data de 4 mai 2022, sub sloganul „Vrem o țară fără deșeuri abandonate!”.

Campania se derulează cu sprijinul Asociației Comunelor din Romania (ACoR), Asociației Orașelor din România (AOR), Asociației Municipiilor din România (AMR), dar și prin implicarea Companiilor Naționale – CNAIR, CFR și a instituțiilor din subordinea/coordonarea MMAP – AFM, ANAR, RNP-Romsilva, GNM, ANPM, ARBDD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.